Viktig med engasjerte medarbeidere

Nå har jeg vært ute og handlet igjen. Etter at jeg lærte meg å handle på nettet så begynte jeg virkelig å foretrekke denne typen av shopping før jeg går ut til butikkene. Det høres kanskje litt selvmotsigende, siden vi selv driver en butikk. Men jeg tror du må forstå forskjellen mellom service og produkt. Her i barneshoppen handler det om så mye mer enn ”bare et produkt.” Du får en opplevelse på kjøpet.

Forskjellen mellom et produkt og en tjeneste
Når jeg handler på nettet så er det for de tingene jeg ikke syns at jeg trenger personlig kontakt for å kjøpe. For eksempel er det veldig lett for meg å kjøpe møbler på nett, fordi jeg føler meg kunnskapsrik nok om møbler og stil for å vite hva jeg vil. Derfor bli møblene bare et produkt for meg, og jeg klarer å kjøpe den uten noen tjeneste i det hele. Hvis, derimot, jeg skal kjøpe bøker så synes jeg det er vanskelig å finne rett midt i jungelen, og da er det fint at det er noen der å spørre – og som jeg kan diskutere bøker med.
For en måned siden var jeg ute på Trademax og kjøpte hjem litt møbler, og det er et perfekt sted for meg å handle på. Og selv om det ikke er noen personlig kontakt involvert, føler jeg at de har i stedet jobbet med å utvikle en meget god nettbutikk som gjør det enkelt for meg som forbruker.
Når våre kunder kommer hit så innebærer det ofte mer enn bare en jakt etter produkter. Det er ofte nye forelder som føler seg vill i jungelen av alt det er for deres baby, og de vil ha noen som forstår deres situasjon uten å dømme dem. Vi på barneshoppen er derfor ikke bare selgere, men vi er like mye personlig rådgiver.

personal

Det er en forskjell mellom ansatte og ansatte, ikke sant?

En tjeneste kan være et produkt der det har vært en opplevelse i selve kjøpet. En følelse av at noen forsto deg, så dine behov og hjalp deg med å finne riktig produkt. Ikke sant? Mye av det som gjør forskjellen her er de ansatte. En god stab skapar en opplevelse for kunden.