Nye møbler til barna!

Jeg har nettopp kjøpt noen noe ting fra Trademax.no, og jeg er meget fornøyd! Jeg og min mann holder på å innrede til et barnerom, ettersom vi venter vårt første barn nå snart. Dette er noe jeg har brukt mye tid på. Jeg er veldig opptatt av at innredningen skal passe til resten av huset, og interiør er en av mine store lidenskaper. Samtidig er det viktig at jeg kan stole på at det jeg kjøper er av god kvalitet.

Barneseng i hus
Etter mye om og men falt valget på barnesengen fra Trademax møbler. Fargen er helt nydelig, og den var faktisk enda finere enn på bildene. Den passer perfekt inn i resten av huset, og jeg vet at flere av mine venninner har kastet på et og tre blikk på den. I tillegg var den meget enkel å sette opp, det tok ikke lang tid i det hele tatt. Den er veldig solid, og jeg ser frem til å ta den i bruk.

Jeg har allerede bestilt flere matchende møbler fra Trademax. De har så utrolig mye fint, og min erfaring sålangt er at jeg kan føle meg trygg på at det er kvalitet jeg kjøper. Jeg er helt sikker på at disse møblene kommer til å tåle det meste, noe som er viktig når man innreder barnerom.

Rask levering
I tillegg var leveringen rask og enkel. Jeg føler rett og slett at innredningen av barnerommet nå er så godt som i boks, og anbefaler på det varmeste møbler fra Trademax.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *