En liten pause i den hektiske hverdagen

Det har vært mye de siste månedene nå, og vi har virkelig fått et stort handel her med våre kvelder og alle de fantastiske foreldre som kommer hit med sine barn. Nå har vi pause litt for å ta en ferie, hvor vår feriepersonal Victoria kommer til å ta over butikken. Jeg selv er tilbake igjen i midten av august. Inntil da har jeg noen prosjekter i mitt eget hjem. Det er ikke bare i butikken det skal til å pusses opp 🙂

Ønsket om et hjemmekinoanlegg
Det har siden lang tid vært på tal hjemme om å arrangere et hjemmekinoanlegg . Min sønn ønsker projektoren til å spille videospill på, og jeg lengter etter å samle familien for en god film på fredag kvelden, hvor vi kan slappe av og nyte et flott bilde og flott lyd uten å måtte forlate hjemmet.

Jeg er en veldig hjemmekjære person som egentlig ikke har noe behov i det hele tatt å reise. Det beste er å bare være hjemme med familien min syns jeg. Nå har jeg tenkt å overraske dem ved å kjøpe hjem dette akkurat i tide til ferien våres. Projektor, projeksjon skjerm og lyd har jeg allerede bestilt – og nå er jeg ute på jakt etter TV benker. Vi må flytte den TV vi har nå til salongen og da er det på tide å endre TV-benk, fordi den som vi har nå vil ikke passe inn der i det hele tatt.

Jeg har vært ute på trademax.no litt her i kveld, men jeg har ikke bestemt meg helt ennå. Hva tror du? Bør jeg gå for noe enkelt bare for å avlaste TVn eller bør jeg gå for en større hylle som også har plass til oppbevaring?

Prosjekt for hagen
Jeg har også planlagt å bruke en del av min ferie for å rydde opp og fikse i hagen vår. Mette og jeg var til hagesenteret og sjekket ut noen nye planter som jeg kanskje vil kjøpe. Jeg har tenkt på å bruke et hjørne av plenen for litt frukt og bær. Har satt på plass en liste over ting jeg tenkte på å kjøpe.

  • Bringebær-busker
  • Jordbær
  • Bjørnebær
  • Epletre

Muligens jeg kan erstatte bjørnebær med multe istedet. Hva tror du er lettest?